Over ons – talentvolle webdesigners, webanalisten en internetmarketing adviseurs

Mediameta.com bestaat uit een kleine groep webdesigners, webanalisten en internet- social media marketing adviseurs. Wij zijn gespecialiseerd in het maken en verbeteren van websites volgens de richtlijnen van de zoekmachines. Door onze diverse achtergronden op het gebied van Webdesign, Google Analytics, online marketing en social media marketing zijn wij in staat vanaf het begin zoekmachine vriendelijke websites te bouwen . Ons specialisme gericht op de meest gebruikte E-Commerce systeem systemen Magento en Magento 2.

Transparante aanpak

Onze aanpak is simpel, transparant en voor iedereen begrijpbaar. In een persoonlijk gesprek leggen wij u uit hoe internet in elkaar zit en hoe u uw website op een goede manier onder de aandacht kunt brengen bij uw doelgroep. Daarnaast laten wij aantoonbaar zien wat de resultaten zijn van projecten die wij reeds afgerond hebben.

Doelstellings tarief

Uniek is ons vergoedingssysteem. U betaalt een vast bedrag en wij spreken een doel af binnen een bepaalde tijd. Als dit doel behaald wordtbetaalt u nogmaals het vaste bedrag. Wordt dit doel niet behaald dan  komt dit 2de bedrag te vervallen. Zo ligt het risico bij ons en niet bij u.

 

Wilt u meer weten of een afspraak maken neem dan gerust contact met ons op.