Magento webshop bouwen

Magento webshop bouwen

Magento webshop bouwen door een team van ervaren specilalisten op het beid van magentoMagento webshop bouwen door een team van ervaren specialisten in ontwikkeling en design van Magento. Voor ons telt het resultaat en daarom ontwikkelen we graag voor u een functionele Magento webwinkel tegen een betaalbare prijs. Speciaal met bovenstaande voor ogen hebben we standaard webwinkels ontwikkeld voor de webwinkelier die het beste resultaat uit zijn/haar investering wil halen. Bekijk ook eens onderstaande webwinkels die wij onlangs gerealiseerd hebben en momenteel aan het ontwikkelen zijn. Lees daarnaast eens de reacties die onze klanten hebben gegeven.

Magento webshop bouwen: Pakketten

Om snel te kunnen starten met uw webwinkel bieden wij diverse pakketten aan zoals "Magento Starter" een uitgekiend concept om te starten met een succesvolle Magento webwinkel / webshop. Dit pakket bevat de basis voor een startende webwinkel met layout,  iDeal en de standaard one page checkout van Magento. Wilt u extra functionaliteiten aan uw webwinkel toevoegen dan adviseren wij u "Magento Compleet". Voorzien van eigen layout, iDeal, module one page checkout, module social media buttons en 3 taal instellingen. Geheel aangepast aan uw wensen en uw huisstijl is ons pakket "Magento Designer ". Binnen deze pakketten bieden wij u 3 maanden 100% volledig begeleiding en support, 1 jaar gratis Magento hosting en domein registratie. Uitleg over zoekmachine optimalisatie en adwords. Daarnaast heeft u al een onderhouds pakket vanaf slechts € 695,00 per jaar.

Het omzetten van uw huidige webshop naar Magento

U heeft al een webshop maar wil deze graag overzetten naar Magento. Dat kan via onze speciale migratie service. Wij zijn in staat om de meeste bestaande webshop systemen als Zencart, Prestashop, WP-e-commerce en vele anderen compleet over te zetten naar Magento webshop . Uw producten, klanten, orders etc. gaan in een keer naar uw nieuwe shop in Magento zodat u daarna gewoon weer verder kunt met u online verkopen. De aanpak is als volgt: er wordt eerst een proef migratie gedaan waarbij daarna de prijs wordt bepaald op basis van aantal producten, klanten en orders. U ontvangt dan van ons een uitgebreide offerte met de kosten voor de migratie en eventuele andere onderdelen die u graag in uw nieuwe webshop verwerkt wilt hebben.

Magento dropship webwinkels.

Met meerdere leveranciers hebben wij nu afspraken om Magento dropship winkels te bouwen. Wat houdt dropshipping nu precies in? Dropshipping is een proces waarbij u als particulier of onderneming producten verkoopt voor een leverancier, zonder dat u zelf een voorraad heeft of aankoopt. U verkoopt de producten voor een door u vastgestelde prijs. Nadat de koper het product aan u heeft betaald, betaalt u de prijs die hier op de site is vastgesteld. U zendt de adresgegevens van de koper naar de leverancier en hij verstuurd het product dan naar uw klant, zonder dat u er iets van voor hoeft te doen. Het verschil tussen de door u vastgestelde verkoopprijs en de dropshipprijs is uw winst. Wij leveren dropship webwinkels inclusief koppelling naar de leverancier. Zodra uw klant dus besteld wordt deze bestelling direct doorgezet naar uw leverancier. Uiteraard ontvangt u automatisch vanuit Magento een bevestiging van de bestelling en uw klant een online factuur in pdf formaat.

Meer weten over Magento webshop of onze services?

Geheel vrijblijvend geven wij u telefonische een uitleg waarbij we u alle ins en outs kunnen vertellen over dit zeer uitgebreide Award winning E-commerce pakket. Liever een persoonlijk contact? Dat kan wij maken graag een afspraak met u en laten zien wat voor mogelijkheden het programma heeft.

Bekijk ook eens onze service pagina met diverse mogelijkheden

Magento webshop bouwen website hier kunt u alles kunt vinden over magento, modules en het online bestellen van diverse kant en klare webwinkels.

Bel vandaag nog 06-41409920 voor meer informatie over magento webshop bouwen of gebruik ons contact formulier om uw vraag te stellen.