Internetmarketing webdesign zoekmachinetechniek

U bent op de website van mediameta.com en mediameta.nl. De specialist op het gebied van zoekmachine marketing, optimalistatie, zoekmachine vriendelijk webdesign, Google Analytics en Google Adwords.

Speciaal voor de recreatieve sector hebben wij een uniek internet marketing concept ontwikkeld, het zogenaamde “vangnet principe”. Een concept waarbij wij een netwerk van diverse websites gekoppeld hebben aan 1 centraal systeem.  Hierdoor is de kans dat de bezoeker u vind vele malen groter dan wanneer u afhankelijk bent van uw eigen website en eventuele links van andere websites. Het scheelt u tijd, geld en advertentiekosten.

Door onze ruime ervaring, onderzoeken en analyses zijn wij in staat websites te realiseren die zowel presteren in vindbaarheid als gebruiksvriendelijkheid en performance. Deze kennis wordt ook toegepast in de websites binnen ons vangnet principe.

Wilt u aan huis een persoonlijke uitleg over onze aanpak, zoekmachines of het vangnet concept hebben neem dan contact met ons op via ons contact formulier en wij nemen direct contact met u op.

Direct een afspraak maken 040- 4020917 of 0411-643071.

Enkele voorbeelden van onze projecten

webdesign vakantiepark de heigraafMomenteel zijn wij bezig met de ontwikkeling van 2 websites voor onze opdrachtgever vakantiepark de Heigraaf. De websites worden volledig in wordpress gebouwd waarbij op voorhand rekening wordt gehouden met vindbaarheid. De website is ontworpen door hun eigen vormgeefster en door ons omgezet naar een volledig functionerende website. Onze opdrachtgever is straks in staat om zijn website volledig zelf te kunnen onderhouden. Richtprijs: vanaf € 2595,00.
Seo en webdesign Rent4tentRent4tent een tentverhuurder van tenten in Tsjechie heeft ons de opdracht gegeven voor het ontwikkelen van een website in Wordpress. Buiten dat wij deze website hebben gebouwd ondersteunen wij hun bij hun marketing activiteiten zoals Adwords, Admarkt en social media. Tijdens de ontwikkeling is er direct gekeken naar zoekmachine optimalisatie. Het resultaat is dat zij met zoekwoorden als bijvoorbeeld "tent huren Tsjechie" in de top 5 staan van de zoekresultaten. Richtprijs: vanaf € 1295,00.
Seo en webdesign luxetenten
Luxetenten.com levarancier in europa van safari en lodge tenten. Deze website is gebouwd in Joomla. De website heeft 5 varianten gericht op de landen waar zij hun producten verkopen. Iedere website heeft zijn eigen domeinnaam zoals .fr .it .es etc. Dit heeft te maken met een verbeterde vindbaarheid in desbetreffende landen. Voor luxetenten.com verzorgen wij ook hun online marketing activiteiten. Richtprijs € 1995,00.
zoekmachine optimalisatie reinstautosReinst auto's uit Kampen levert onderdelen voor de Fiat ducato, Peugot en Citroen bestelwagens en campers. Zij hadden reeds een website maar problemen met het verhogen van de vindbaarheid. Na een onderzoek van ons naar de meest toegepaste bruikbare zoekwoorden hebben wij hun website geoptimaliseerd. Hun vindbaarheid is dermate verhoogd zodat zij minder kosten hebben aan online advertenties.
Huisman beslagtechniek is leverancier van meer dan 30.000 artikelen op het gebied van bouw en interieurbouw. Voor hun hebben wij een meubelbeslag webwinkel in Magento ontwikkeld. Daarnaast hebben wij in Wordpress een coöperate website gemaakt. Deze dient als website voor algemene informatie zodat zij hun laatste nieuws snel en gemakkelijk kunnen publiceren. Prijs vanaf € 1495,00.
zoekmachine optimalisatie tecforrecVoor onze opdrachtgever Tecforrec, toeleverancier van producten in de recreatieve sector zijn wij momenteel bezig met het optimaliseren van hun website. Daarnaast hebben wij de opdracht gekregen voor de ontwikkeling van een online webwinkel in Magento. Wij ondersteunen hun tevens met hun online marketing strategieën.
zoekmachine optimalisatie de vouwwagenspecialistDe vouwwagenspecialist, 1 van de 3 grooste vouwwagen leveranciers, wilde zijn vindbaarheid verhogen. Nadat wij samen met hun hebben gekeken naar hun belangrijkste zoekwoorden hebben wij een analyse gedaan met behulp van Google anlytics. Op basis hievan hebben wij hun website volledig geoptimaliseerd waardoor hun Adwords campagnes lager uitvielen qua kosten en hun vindbaarheid in de organische zoekresultaten werd verhoogd.